Klart for norsk bokseshow i Torrevieja

Ulf Johansen inviterer til boksestevne midt i Torrevieja fredag.

Spaniaavisen

Publisert 9. desember 2010 09:31

TORREVIEJA

Fire norske boksere – med den beste kvinnelige amatørbokseren i spissen – entrer ringen i Johansens boksegym.

Hovedkampen blir utvilsomt møtet mellom den norske OL-deltakeren Ingrid Egner og den spanske mesteren Maria Carmen Romero.
Egner har flere medaljer fra tidligere EM og VM, og er allerede forhåndsuttatt til OL i London i 2014.

Les også: Et slag i luften for "Hulk"

– Maria Carmen Romero er spansk mester i år og bokset uavgjort mot den regjerende franske verdensmesteren sist uke. Dette blir så avgjort en stor utfordring for Ingrid Egner, og en kjempekamp for alle bokseinteresserte.
Hun er utvilsomt amatørdronningen innen norsk boksesport. Men vi har også andre gode kamper denne kvelden, både innen boksing og kickboksing, forteller ildsjel, boksetrener og nå boksepromotor, Ulf Johansen til Vikingposten.

Les også: Norges beste kvinneboksere i Torrevieja

Mariell Hansen fra Bergen er Europamester i kickboksing og hun skal møte den spanske mesteren. Mariell kjemper om en plass på det norske landslaget i kickboksing som skal til OL i London.

– Når det gjelder gutta så har vi to kamper med nordmenn. Martin Reppen skal møte Franco Garcia. Sist de møttes i Torrevieja ble det uavgjort. Ellers skal Kent Bastad gjøre comeback i tungvektklassen etter et års opphold, sier Johansen.

I tillegg til disse fire kampene der nordmenn skal bokse, kommer det seks andre kamper samme kveld. Med andre ord så blir dette en liten boksegalla i boksegymmet til Ulf Johansen.

– Jeg jobber allerede med å arrangere et stort stevne i mai neste år. Derfor er det fint å ha noen mindre stevner nå i vinter for å teste ut lokaler og annet. Nå gleder vi oss til å se noen flotte kamper neste fredag. Har du lyst å se gode norske og spanske kampsportutøvere er det bare å møte opp, reklamerer Johansen.