Klart for nok et julenisserally denne helgen

Se opp for nisser på to hjul søndag. La Luna Bar inviterer til "jule-MC". 

Spaniaavisen

Publisert 29. november 2009 12:02

ORIHUELA COSTA

En stor gjeng motorsyklister med Harley Davidson og julenissedrakter drar nemlig i gang arrangementet. Også i år er det barnehjemmet i Elche som nyter godt av overskuddet. Musikk, dans, hoppeslott og ansiktsmaling. Her blir det litt av hvert for liten og stor.

– Vi satser på en familiedag. Mye vil foregå her på La Luna Bar den 6. desember. Men også rundt i kommunen vil det nok legges merke til de 60
motorsyklistene med julenissedrakter. På sin ferd rundt til barer og gokartbanen vil de samle inn penger til barnehjemmet i Elche. Om ettermiddagen returnerer de til La Luna Bar der hovedprogrammet foregår, forteller ildsjel og administrator Irene Skullerud til Vikingposten.

Dette er femte gangen Irene arrangerer dette førjulstreffet. Like viktig som at folk skal ha det moro, er innsamlingen til de som ikke har det så bra.

– Her kan de som har små bedrifter med noe å selge, også ta turen. Det blir et minimarked med ting og tang. Vi håper på storinnrykk denne dagen, og mange penger til barnehjemmet, sier Skullerud.