Klart for løperfest i Torrevieja

...og skandinavene er klare.

Terje Aspdahl

Publisert 21. februar 2013 09:58

TORREVIEJA

I 2012 satte Petra Skiöld ny personlig rekord med tiden 1.22.32 i klassen veteran 1, en forbedring med fire sekunder. Den tiden tror hun det skal bli vanskelig å slå når Torrevieja halvmaraton feirer 30. årsjubileum søndag 24. februar.

– Jeg har mye mengdetrening i beina og kommer rett fra et langt tungt baneløp i Sverige. Derfor tror jeg ikke jeg vil klare tiden fra i fjor. Men jeg har mange gode opplevelser fra fjorårets løp, og dette er et topp arrangement som jeg gleder meg til å delta på igjen, sier Petra Skiöld til Vikingposten.

I år arrangeres løpet halvmaratonløpet ”Ciudad de Torrevieja” for 30. gang. Start og mål er i Avenida de la Libertad, ved strandpromenaden Paseo Maritimo Juan Aparicio. Samme sted 17. maitoget starter fra.

Nytt av året er det at det også arrangeres et løp på kun ti kilometer, godkjent av de spanske friidrettsforbundet RFEA.

Start for 10-kilometeren er klokken 10, mens halvmaraton starter en halv time senere.