Klart for julemarkedet i La Nucia

Lørdag 14. og søndag 15. desember vil la Plaça Major i La Nucia bli forvandlet til et julemarked.

Spaniaavisen

Publisert 12. desember 2013 07:01

LA NUCIA

I to dager kan man oppleve et spennende marked med et variert utvalg av julegaver og julepynt. Det vil også være liveopptredener av ulike danse- og musikkskoler i La Nucia.

Julemarkedet er organisert av kommunen i samarbeid med foreninger og frivillige lokale- og fylkesorganisasjoner. Den offisielle åpningen er lørdag klokken 11.00 på la Plaça Major ved siden av rådhuset. Byens nye barnekor vil blant annet stå for underholdningen.

Markedsbodene vil være åpne lørdag fra klokken 11.00 til 21.00 og søndag fra klokken 10.00 til 20.00. Det vil da bli anledning til å delta på forskjellige workshops og det blir salg av keramikk, julepynt, julbakst med mer. Pengene fra salget vil gå til lokal veldedighet. 

Det vil også være underholdning for barn med hoppeslott og eventyrfortellinger. Julenissen besøker messen midt på dagen på søndag for å samle inn ønskelister fra barna.

Målet med julemessen er å skape julestemning i byen med aktiviteter for hele familien og å samle inn penger til veldedige formål.