Klart for gigantmesse ved flyplassen denne helgen

I dag åpner Livsstil og ExpoFiesta sine dører i IFA-senteret like ved El Altet-flyplassen.

Spaniaavisen

Publisert 3. november 2011 06:34

EL ALTET

Livsstil og ExpoFiesta arrangeres fra fredag 4. november til og med søndag 6. november. Messen åpner klokken 10.30 og lukker ikke før klokken 21. Arrangørene frister med at messen inneholder fire forskjellige temaer. De over 120 utstillerne representerer reiseliv, næringsliv, kultur og livsstil.

Messen frister med gratis inngang, og masse flotte konkurranser der premiene er alt fra vanlig produkter fra de forskjellige utstillerne til et cruise i Middelhavet for to personer.
Her kan du også vinne en splitter ny iPhone eller en Samsung Galaxy fra selskapet som også sponser en kul champagnebar inne på messeområdet.

Ser du etter bolig på Costa Blanca? Nye prospekt på plass i vår boligbase. Sjekk tilbudet her

Livsstil og ExpoFiesta inneholder så mye forskjellig at det nesten blir umulig å gjengi alt her. Dette er en messe med alt fra store båter til små smykker. I tillegg har selvsagt messen også godt med servering til sultne og tørste deltakere. Tre store internasjonale restauranter vil gi folk en mulighet til å slappe av og nyte en matbit eller noe godt å drikke. Dessuten arrangeres messen innendørs, noe som gjør at man ikke er avhengig av godt vær på Costa Blanca nå om høsten.

Spansk tradisjon og kultur vil også sette sitt preg på messen. Maurere og kristne fra Alcoy vil delta med sine flotte kostymer, dans og annet de har på sin lokale fiesta i byen.