Klar med utstilling denne helgen

Mellom 12 og 15 kunstnerspirer er klar med sine malerier på strandgalleriet i Guardamar i helgen.

Terje Aspdahl

Publisert 21. mars 2013 10:07

GUARDAMAR

Det idylliske strandgalleriet ved Guardamar, og spesielt primusmotor Inger-Ann Johnsen, har fostret mange kunstnere de siste ti årene. I helgen er det denne sesongens kull som stiller ut i strandlige omgivelser helt nede ved sjøen.

– Jeg leier lokalene her. Mandag og tirsdag er det malerkurs, men mange har meldt interesse for å gjøre også andre aktiviteter. Nå planlegger jeg et mer levende senter med kunst og helse i fokus. I første omgang vil det bli arrangert et yogakurs, sier Inger-Ann Johnsen til Vikingposten.

Det er malerier hun alltid har drevet med.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Nå det er en slags sesongavslutning siden mange av mine elever snart reiser nordover for sommeren. Til helgen viser de frem hva de har skapt denne sesongen, og det er selvfølgelig mulig for publikum å få kjøpt seg et kunstverk med hjem.

De fleste som stiller ut i helgen debuterer som kunstnere. Og mange har aldri før tatt i en pensel før de startet ved Strandgalleriet.
– Alt vi har lært – har vi lært her. Alle kan få til dette, og for de aller fleste av oss er det første gangen vi skal være med på en utstilling. Det er kjempespennende og her har vi verdens beste miljø å male i, sier Reidun Biek.

Gjør som over 5000 andre – bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Vi har bølgene som bakgrunnsmusikk, mens vi maler. Man kan ikke ha bedre omgivelser. Helt herlig, sier kunstelev Valbjørg Lina Eide og stråler om kapp med solen.

PS! Utstillingen vil være åpen mellom klokken 12 og 17 lørdag og søndag.