Klar med nytt, «utfordrende» minigolf-anlegg

Vi har tatt en prøverunde.  

Spaniaavisen

Publisert 24. september 2020 05:52

LA MANGA

Mandag 5. oktober er det klart for første par ut på det nye minigolfanlegget på La Manga (Murcia). Vi har blitt med eier Ian Miller på en «prøverunde».

La Manga Adventure Golf heter det nye anlegget, som ligger ved The Palm Lounge  Bar, like ved møbelbutikken Belhogar. 

Dette blir en form for opplevelsespark med 18 hull som kan spilles på tre forskjellige måter. Det vil i tillegg være hoppeslott, biljard, fotballspill med mer – for å nevne noen andre aktiviteter på området. 

– Opprinnelig hadde vi planlagt en storstilt åpningsseremoni med sang og dans, men grunnet dagens restriksjoner må det tones ned. Myndighetene har gitt tillatelse til at det maks kan være samlet 100 personer, så vi må finne en måte å håndtere dette på, sier Ian Miller, mannen bak dette nye tilbudet for La Manga-boerne. 

– Men, en fin åpningsseremoni skal det uansett bli, sier Miller entusiastisk.

Spaniaavisens utsendte fikk bli med på en prøverunde og kan trygt slå fast at her blir det mange utfordringer selv for en «dreven» golfspiller. Blant annet blir hull 12 omtalt som «The Stinker», med hullet liggende oppe på en topp.

10 euro vil det koste for en runde.  Legger man på seks euro så blir det servert en matrett og drikke i tillegg.

Maks antall personer per gruppe er seks, og man må gå inn via klubbens bookingsystem for å bestille tid. Det gjør man ved å ringe eller bruke WhatsApp.

Banen vil være åpen fra kl 10 til 21 med tee off time hvert kvarter utover.

La Manga Adventure Golf er bygget på et område på 2000 kvadratmeter, og det svenske selskapet City Golf Europa og Aquatic Instalaciones deportivas har stått for formasjon og byggingen.

City Golf står bak over 300 slike installasjoner over hele Europa.