Klar med nytt, eventyrlig golftilbud

I Torre Pacheco har svenske Ralf Karlsson investert cirka sju millioner svenske kroner på et nytt anlegg. Eventyrgolf er navnet på de nye banene.

Terje Aspdahl

Publisert 1. september 2010 16:18

MURCIA

Ideen fikk han etter besøk ved flere svenske campingplasser.

– Dette er en videreutvikling av minigolf. Banene er større og de er belagt med kunstgress. Man spiller med minigolfklubber og baller. Banene er fra 15 til 30 meter lange, med innlagte sandbunkere og vannhull. Dette er et flott spill som hele familien kan delta i, forteller Ralf Karlsson til Vikingposten.

Les også: Aalbu slår et slag for Mar Menor

Anlegget, som ligger litt sør for Pilar de la Horadada, blir ferdigstilt i andre halvdel av september.

– Det vil bli en minigolfbane for barna, i tillegg til eventyrgolfbanene. Vi jobber også med å få ferdig en restaurant/pub som skal høre til anlegget. Men arbeidene med den er noe forsinket, sier Karlsson.

Les også: Her foregår nasjonskampen på golfbanen

Hasse Bostrøm blir daglig leder ved banen. Også han er svensk.

– Vi har hatt markedsundersøkelser som sier at dette vil bli veldig populært. Det viser seg at mange som overvintrer her på kysten trenger aktiviteter. Vi tror dette vil slå godt an hos både minigolfere og vanlig golfere. Hos oss vil det bli en utmerket mulighet til å forbedre putten i golf. Samtidig har man mulighet til både å spise og drikke. Vi tror vi kan være i gang med ligaspill i den nye sporten allerede neste år. Og da med to divisjoner, sier Hasse Boström.