Klar med ny mini-messe i Torrevieja

Til helgen.

Terje Aspdahl

Publisert 20. mars 2014 07:12

TORREVIEJA

Førskommende fredag 21. og lørdag 22. mars blir det igjen arrangert en mini-messe hos møbelhandler Danish Design. Primusmotor er, i år som ifjor, Kjetil Hamre.

Under fjorårets mini-messe kom det over 800 besøkende. Arrangøren håper på minst like stor oppslutning i år.

– Det var overveldende med så mange som stakk innom i fjor, og vi håper like mange finner veien hit til helgen. Vi kan love mange utstillere med interesse for de fleste, sier Kjetil Hamre til Vikingposten.

Finn hjelp i vår bransjeguide

Det er han som står bak arrangementet, men med god hjelp av Micael Rasch og hans enorme møbelhall på industriområdet i Torrevieja.
– Vi har lokalene og da stiller vi gjerne opp. Det er trivelig å kunne samle så mange mennesker og bedrifter her under vårt tak, sier Rasch.

Nytt av året er et moteshow som klesforretningen Ask & Embla står bak.

– Det blir moteshow både fredag og lørdag. Det starter klokken 13.00 begge dagene. Vi får også besøk av «unge entreprenører» fra den norske skolen i Rojales. Det er et prosjekt de har med å starte egne bedrifter. Tilsammen blir det cirka 30 forskjellige utstillere som blir fordelt ute, inne og oppe i 2. etasje. Stikk innopm for en hyggelig prat og kanskje også en handel, oppfordrer Hamre.

Da er du herved invitert, adressen er calle Acacio Rebagliato Pamies 7 på industriområdet Casa Grande.