Klar med årets julemesse

Messegeneral Christine Roche er igjen klar med en ny messe på Costa Blanca. Men denne gangen har hun krysset grensen til Costa Calida med årets julemesse.

Spaniaavisen

Publisert 3. november 2010 19:26

COSTA CALIDA

På grensen mellom Murcia og Valencia, der Costa Blanca blir Costa Calida. Her på luksushotellet Hotel Thalasia vil messegeneral Christine Roche arrangere årets julemesse ”This is Spain Exhibitions” fra 19. til 21. november.

– Dette vil bli et perfekt sted å starte årets julehandel. Jeg kan garantere mange flotte utstillere. Alt fra leker til barna, mat, vin, godteri, smykker og til klær og varmepumper pluss masse annet vil man kunne se og kjøpe på messen, reklamerer Christine Roche til Vikingposten.

Dessuten vil Torrevieja Lions Club være på messen med en stand der de samler inn gaver til trengende og vanskeligstilte barn i hele Vega Baja-området.

Folk oppfordres til å finne frem ting man ikke bruker lenger og pakke disse inn i gaver. Det eneste man i tillegg må gjøre er å skrive en lapp om gaven er til gutt eller jente og aldersgruppen.

– Vi kommer også til å arrangere moteshow og annen underholdning hver dag på messen. Det vil i tillegg bli en stor utlodding. Selve Hotel Thalasia er også verdt et besøk. Dette firestjerners hotellet kan by på flotte restauranter. De har egen spa-avdeling og masse andre tilbud, sier Roche.