Klar for moteshow i Alfaz

Designer Thomas A. Andersson er igjen klar med et av sine populære moteshow.

Spaniaavisen

Publisert 7. oktober 2010 09:23

ALFAZ

Sist Thomas A. Andersson slo på stortromma hadde han fullt hus i kjelleren på Hotel Playa Albir. Denne gangen har han lagt moteshowet eller mannekengoppvisningen rett utenfor døren til butikken sin i Alfaz del Sol – på ”Plaza del Sol”.

– På ettermiddagen lørdag 9. oktober inviterer vi alle som er interessert i klær og moter til å komme ned på plassen her på Alfaz del Sol for å se hva som er motebildet for tiden. Dessuten kan vi alle tre ha butikkene våre åpne etter mannekengoppvisningen, så gjestene kan ta en titt på hva vi holder på med, forteller Thomas A. Andersson til Vikingposten.

Designeren kan love klær for enhver smak og for enhver figur. Dette er ikke klær for utelukkende tynne unge damer.
– Denne gangen har vi fått tak i fire flotte modeller. Fra størrelsen small til XL. Jeg har klær til absolutt alle, sier han.

Men det er ikke bare designer Thomas A. Andersson som skal viser frem sine produkter. Hudpleier Maria Rasmussen skal stå for makeup og frisør Elin Storemyr skal sørge for moderne frisyrer.
– Temaet på mannekengoppvisningen er 1940-tallet. Både klær og ikke minst frisyrene er påvirket fra denne tidsepoken. Mange av effektene våre besteforeldre brukte er igjen in, forteller Elin Storemyr.