Klar for boksegalla i norsk boksegym

I dag, fredag, arrangeres det første boksestevnet i Ulf Johansens nye boksegym i Torrevieja. Det blir en liten offisiell åpning av de flotte lokalene til ildsjelen.

Terje Aspdahl

Publisert 14. oktober 2010 08:35

TORREVIEJA

En av kveldens kamper er det den norske amatørbokseren Martin Reppen Kvikstad som skal ut i. Han har vært nordisk juniormester i 60-kiloklassen, men har vært skadet i nærmere halvannet år.

– Jeg gleder meg til å komme i gang igjen etter et langvarig skadeopphold. Det har vært hardtrening i flere måneder, og nå er jeg klar. Jeg skal selvsagt vinne her fredag. Det er også kjempebra å få litt avveksling fra den vanlige treningen ved å komme ned hit til Torrevieja, sier Martin Reppen Kvikstad til Vikingposten.

Les også: Norges beste kvinneboksere i Torrevieja

Med seg på turen til Saltbyen, og Johansens boksegym, har han Norges landslagstrener i boksing for ungdom og juniorer, Erik Dahlén.

– Det er moro å komme ned hit å se hva Ulf har fått i stand her. Dette er slik et skikkelig boksegym skal være, og du finner ikke maken i Norge. Dette blir en siste finpuss for Martin før det braker løs med senior NM og senior Nordisk mesterskap senere, sier Erik Dahlén.

Dørene åpner klokken 20.00 og stevnet starter klokken 21.00.