Kjøpte bolig med eget SPA

Utbyggerne går nye veier for å selge sine boliger. Royal Park, et par mil sør for Torrevieja, er den første urbanisasjonen på Costa Blanca som kan tilby beboerne eget SPA.

Spaniaavisen

Publisert 2. september 2008 16:28

CABO ROIG

I Royal Park får man tilgang til et velutstyrt SPA når man kjøper leilighet. De 102 leilighetene var innflytningsklare senhøstes 2007.

– Vi har feriert i dette området mange ganger. Da vi skulle kjøpe egen feriebolig, var det naturlig å se etter et egnet sted i nærheten av Cabo Roig. Egentlig var leiligheten her i Royal Park litt dyrere enn vi hadde tenkt oss, men vi er svært fornøyd med valget. Som andre skandinaver, var vi nok ikke helt forberedt på kulturkollisjonen når det gjelder ferdigstilling av leiligheten. Her har vi måttet lære oss tålmodighetens prøve. Sønnen til
utbyggeren hjalp oss til slutt med innredningen av leiligheten, noe vi er svært fornøyde med. Nå har vi fått det som vi vil, og trives utmerket, forteller Ivar Johansen (65) fra Bærum til Vikingposten.

Sammen med kona Marianne (56) nyter han spansk sommer i egen bolig for første gang. De skryter både av ATLAS, som solgte dem leiligheten, og av oppfølgingen fra entreprenøren underveis i byggeprosessen.

– I Royal Park bor det alle nasjonaliteter. Cirka 20 prosent er skandinaver. Det spesielle her er den fantastiske SPA-avdelingen. Der har vi både motstrømsbasseng, tyrkisk bad, boblebad og massasjedusjer til fri
disposisjon. For å øke blodsirkulasjonen kan vi gå på oppvarmede steiner. Her får vi helse for hver krone, sier en engasjert Kent Sjöblom (50).

Han jobber selv i ATLAS, og kjøpte tidlig bolig i komplekset. Sjöblom er én av tre skandinaver som bor i Royal Park året rundt. Til sammen benyttes 10-15 enheter på helårsbasis.