Kjøkkenklare dansker i Altea

Hva med et designerkjøkken fra Sønderborg Kjøkkenet til 30.000 euro?

Spaniaavisen

Publisert 4. oktober 2012 07:44

ALTEA

Normal pris er 65.000 euro. Ja, du leste riktig. Danske designerkjøkken er dyre. Men de er også av en kvalitet man skal lete lenge etter.

Casa Interior åpner sin andre kjøkkenbutikk på Costa Blanca, nærmere bestemt i Altea ved N-332. Fra før driver de en liknende butikk i Benijofar. I Altea skal mor og far Lise og Carsten Klinksgaard jobbe, mens deres datter og svigersønn skal styre butikken i Benijofar.

Finn hjelp i vår bransjeguide her

– Vi har drevet Casa Interior i ett år i Benijofar. Før det drev vi butikken i et senter like ved Guardamar i tre år. Men min mann, Carsten, har over 20 års erfaring fra kjøkkenbransjen i Danmark. Han monterer og jeg designer, forteller Lise Klinksgaard til Vikingposten.

Både hun og mannen er veldig spente på mottakelsen nord på Costa Blanca. De har store forventninger til butikken deres i Altea.

Nå finner du flere nye boliger til salgs i vår boligportal – ta en titt her

– Begge oss to tror det er større marked for danske designerkjøkken her i nord. Jeg må bare innrømme at vi har forelsket oss helt i området, og vi har allerede begynt å se på hus. Vi har bodd fem år i Quesada, og nå kommer vi til å flytte opp til Alfaz/Altea/Albir. Naturen her er så frodig. Dette er bare så mye flottere enn syd på Costa Blanca, sier Lise Klinksgaard.

Butikken deres, Casa Interior, er ennå ikke lett å finne. Ekteparet er i butikken hver eneste dag, selv om den offisielle åpningen ikke er før 27. oktober.

– Det er bare å stikke innom for å slå av en kjøkkenprat eller se på kjøkkenene som er ferdigmontert. Vi kommer til å ha et par kjøkkener i utstillingen, og så har vi en del oppe i andre etasje på lager. Ett av kjøkkenene i utstillingen koster opprinnelig 65.000 euro med hvitevarer. Det selger vi nå for kun 30.000 euro. Her er det første mann til mølla, reklamerer Carsten Klinksgaard.