Kjent spansk regissør besøker Altea video

Søndag 1. juni er regissør Eugenio Mira tilstede når filmen hans, "Grand Piano", vises på AlteArte.

Spaniaavisen

Publisert 29. mai 2014 08:23

ALTEA

Grand Piano er en thriller som kom ut i fjor og har fått gode anmeldelser verden over. Hovedrolleinhaverne i filmen er Elijah Wood og John Cusack. Regissøren Eugenio Mira er fra Altea og har fått internasjonal annerkjennelse for flere av sine filmer. Mira vil være tilstede når filmen hans vises og er tilgjengelig for spørsmål i etterkant.

Kunst og mojitobaren AlteArte og galleriet ArteAltea i den sjarmerende gamlebyen i Altea er velkjent for nordmenn i området. Stedet eies og drives av David Fernandez og Sara Wilson som jobber for å fremme kunsten og spesielt kunstnerne i Altea.

– Mira er en sterk tilhenger av kunst- og kulturarrangementer, spesielt i hjembyen Altea. Da jeg kontaktet ham om å gjøre arrangementet ble han veldig begeistret og takket umiddelbart ja. Han går på visninger av hans film over hele verden, men dette vil være første gang i Altea. Jeg vet at det betyr mye for ham. Jeg er beæret. Det vil bli en svært spesiell opplevelse som jeg ser veldig frem til, sier Sara Wilson.

Wilson sier til Vikingposten at det er første gang de gjør denne type arrangement.
– Jeg er ikke sikker på hva vi kan forvente. Men jeg håper det blir stor interesse fra folk fra alle nasjonaliteter. Diskusjonen vil være på både engelsk og spansk, så det bør ikke være noe problem for de fleste, sier Wilson.

Arrangementet starter klokken 19.00 søndag 1. juni. Først vises filmen Grand Piano og i etterkant kan spørsmål stilles til regissør Eugenio Mira som vil være tilstede under hele arrangementet. Billettpris er 10 euro. Det er begrenset med sitteplasser. Billetter kan bestilles på AlteArte eller via PayPal alteartehotspot@yahoo.es.

Se trailer av filmen under her