Kjendisadvokat giftet seg i Torrevieja

Fredag klokken 16.00 ringte kirkeklokkene for advokat Heidi Ysen (50) og tidligere landslagskaptein i håndball Terje Andersen (60).

Terje Aspdahl

Publisert 8. juli 2011 16:25

TORREVIEJA

Hele 80 gjester har tatt turen fra Norge for å være med på festen. Ekteparet Ysen/Andersen har tilbrakt over ti år på ferie i Torrevieja. I dag, fredag, giftet de seg i Märtha Louises kirke på La Siesta.

– Vi har alltid sagt vi vil gifte oss her. Nå det endelig gjort, forteller en lykkelig brud Heidi Ysen til Spaniaavisen.no. De nygifte har feriert i Saltbyen siden siden 1999. I februar kjøpte de sin egen leilighet ved Playa del Cura, i sentrum av Torrevieja.

– Det er liten tvil om at vi trives her. Dette er stedet vi kan dra for å lade batteriene etter hard jobb og tøffe tider i Norge. Vi har feriert her siden 1999 og kan ikke tenke oss et bedre sted å gifte oss. Samtidig er dette en plass vi ikke visste noe om før vi kom ned for mange år siden. Men vi har lært oss å like denne lille byen. Her har vi alt vi kan tenke oss, og det like rundt hjørnet, sier Ysen til Spaniaavisen.no.

80 gjester har tatt turen til Torrevieja for å feire de nygifte, og det tre hele dager til ende.

– I kveld er det restaurante Meson de la Costa som gjelder. I morgen er det grillparty på La Rosaleda og søndag avsluttes det hele på restaurante Estockholmo, sier Ysen til Spaniaavisen.no.