Felix Fjelldal (f.v.), Kristian Bratteig, Vilde Jakobsen og Emmelin Milde var alle enige om at idrettsdag var mye kjekkere enn vanlig skole. Spesielt gøy var det å konkurrere mot andre.
HELSE OG FORBRUKER

–⁠ Kjekkere enn vanlig skole

Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) arrangerte tradisjonen tro idrettsdag på Almoradi idrettsanlegg fredag 28. april. Elevene på 8. trinn var alle enige om at det var mye kjekkere enn vanlig skole.


ALMORADI/COSTA BLANCA

Hver vår pleier skolen å arrangere en idrettsdag med ulike friidrettsaktiviteter. Her konkurrerer elevene både mot hverandre og mot spreke lærere som hiver seg med. Hver aktivitet har ulike krav, og klarer en kravene kan en vinne gull, sølv eller bronse-medaljer.

Idrettsbanen var full av ivrige ungdommer og barn som prøvde ut ulike friidrettsaktiviteter.

– Jeg synes det er bra at skolen har en aktivitetsdag. Vi trenger det etter mange kjedelige og stillesittende skoledager. Jeg syntes det var kjekkest med lengdekast med liten ball, og så fikk jeg bronsemedalje i kulestøt. Det var også gøy med 60 meter, spesielt da jeg vant over andre. Jeg liker å konkurrere, og så forbedring fra i fjor, forteller Felix Fjelldal (14).

Kristian Bratteig (13) var helt enig i at det var gøy å slippe matte og andre fag.

– Jeg likte best høydehopp, og konkurrere mot andre elever, sier han.

Venninnene Emmelin Milde (14) og Vilde Jakobsen (13) syntes det var veldig gøy å løpe mot hverandre på 60- meteren. 

– Dette er mye bedre enn vanlig skole. Jeg fikk prøve nye øvelser som jeg aldri har gjort før, og det var gøy å konkurrere mot Emmelin. Vi sprang helt likt, forteller Jakobsen. 

– Jeg var med i fjor også, og synes også at det er mye bedre enn vanlig skole. Litt varmt var det jo, men veldig gøy å konkurrere mot hverandre. Jeg gleder meg til å prøve høydehopp. Det husker jeg at jeg likte i fjor, sier Milde.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.