Arkivet

«Kick-off» på Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa


ALBIR

Grilling, loddsalg, sang og musikk, aktiviteter for barn, samt presentasjon av sesongens aktiviteter stod på programmet onsdag kveld.

Sjømannkirken i Albir - Villajoyosa inviterte til «kick-off» på kirkesenteret. Arrangementet var åpent for alle som ønsket å bli bedre kjent med sjømannskirkens tilbud og for de som ville treffe nye og gamle kjente. 

Sjømannsprest Trine Færevåg holdt velkomsthilsen og presenterte sesongens program sammen med arrangementsansvarlige. Det ble servert grillmat, kaffe og is. 

– Det er flott at så mange har møtt opp her i dag. Det er mange kjente og nye fjes å se. Det gleder meg, sier Færevåg til Spaniaavisen.

Les også: Nytt vertskap på plass i sjømannskirken i Torrevieja

Stemingen var god og den økte ytterligere da kirkemusiker Kjerulf Samuelsen, som stod for underholdningen, satte i gang allsang. 

Sjømannskirken i Albir - Villajoyosa har flere nye poster på programmet denne sesongen. Barnekoret har nettopp startet opp. Til nå er det 20 barn som samles til øving på onsdager, men det er fremdeles mulighet å melde seg på. 

Voksenkoret starter opp førstkommende mandag og ledes av kirkemusiker Kjerulf Samuelsen.

– Koret er for sangglade kvinner og menn i yrkesaktiv alder. Vi skal synge stort sett alt fra Bach til Beatles. Velkommen til «moro med sang og klang», sier Samuelsen. 

«After Eight» starter opp igjen denne sesongen med tre samlinger før jul. Hovedtemaet handler om det «Det gode liv» og det å sette grenser for enn selv. «Møteledere» legger frem forskjellige problemstillinger som diskuteres i etterkant under hver samling.

Sjømannkirken fortsetter med sine tidligere aktiviteter blant annet turgruppen Vamos på tirsdager for «unge voksne» i alderen 25-70 år, Bocca på tirsdager og torsdager, konfirmantundervisning annenhver torsdag som starter opp 18. september. Her er det fremdeles mulig å melde seg inn, barneklubber på onsdager og gudstjeneste i Minnekirken i Villajoyosa hver søndag klokken 11.00.

21. september arrangeres en annerledes gudstjeneste for små og store. «Vandregudstjenesten» starter fra fyret i Albir klokken 17.00 og man går sammen til kirkesenteret. Her fortsetter det med en minigudstjeneste klokken 18.00 som avsluttes med enkel kveldsmat.

Kirkesenteret har også Sjømannstreff for de som har hatt fartstid på sjøen. Det er første fredagen i måneden og starter opp i oktober. 

Sjømannsprest Trine Færevåg minnet også om tilbudene Familieveiviser, sykebesøk og hjemmebesøk. Familieveiviser er et helsefremmende og forebyggende tilbud rettet mot alle norske barn og ungdommer opp til 20 år og deres foreldre. De har kontor i Alfaz del Pi og er i Torrevieja to dager uken.

Mer informasjon om arrangementer og konserter i Sjømannskirken i Albir - Villajoyosa finnes i programoversikten «Høst 2014».

Les mer om:

Nyheter