Kappkjører til inntekt for et godt formål

15 firmaer på Costa Blanca vil konkurrere på go-kartbanen på Playa Flamenca lørdag.

Terje Aspdahl

Publisert 26. mai 2011 07:36

ORIHUELA COSTA

Alt overskuddet fra arrangementet vil gå til barneavdelingen ved sykehuset i Torrevieja.

På noen uker har initiativtakerne, Chris Mjøs og Roy Bjørkmann, samlet 15 firmaer til motorsportreff. Det er både spanske, norske, svenske og engelske næringsdrivende som møtes førstkommende lørdag klokken 12.

– Det hele startet med at vi ville prøve å få til et sosialt arrangement, som samtidig var noe med litt fart og spenning. Og for min egen del savner jeg ”fredagspilsen”, en samling flere av oss som jobber her på kysten hadde en stund, sier Chris Mjøs.
Han driver eiendomsfirmaet CK Properties og har gjort det i ti år.

Finn hjelp i vår veiviser til næringslivet på Costa Blanca

– Da vi opplevde sykdom i familien, dukket ideen om at et mulig overskudd av arrangementet skal gå til barneavdeling her på sykehuset i Torrevieja. Nå håper vi det blir såpass vellykket at det kan bli en årlig begivenhet. Det er satt opp vandrepokal til firmaet som vinner lørdag, forteller Roy Bjørkmann, som er en av Heidis Frisørs sjåfører lørdag.

Hvert firma/lag har seks sjåfører som skal kjøre tre runder hver. Tidene blir lagt sammen og laget med best tid vinner.

– Oppslutningen har vært enorm. Nå håper vi mange vil ta turen innom lørdag.
Det er leid inn et eget kjøkken for å lage en stor paella i kjent spansk stil. Hit kan hele familien ta turen innom. Mange av oss næringsdrivende har rukket å holde til her på kysten i mange år, uten at vi har hatt noen sosial omgang. Vi burde dra mer nytte av hverandre, sier Chris Mjøs.