Kaos for SAS på Alicante-flyplassen

OPPDATERT: Fly punkterte - fortvilte passasjerer kommer seg ikke hjem til Norge.

Spaniaavisen

Publisert 4. august 2012 13:14

EL ALTET

15.40
SAS-flyet som skulle tatt av fra Alicante til Kristiansand klokken 12.20, har punktert på El Altet-flyplassen. Fortvilte passasjerer Spaniaavisen har snakket med sier de har måtte krangle seg til en bong på ti euro for å få tak i noe mat og drikke.

Like før passasjerene skulle gå om bord i flyet fikk de beskjed om at flyturen var utsatt på grunn av trøbbel med flygeledere. Noen timer senere fikk passasjerene beskjed om at flyet var punktert, og at SAS måtte vente på nye dekk fra Oslo.

Leiebil i Spania og Skandinavia. Gratis norsk servicetelefon og prisgaranti

– Dekkene skulle komme med kveldsflyet fra Oslo, cirka klokken 20. Er det ikke mulig å få tak i dekk til et fly i Spania? Nå har vi fått beskjed om at vi kanskje blir innlosjert på et hotell i Alicante, for så å dra til Norge og Kristiansand i morgen tidlig klokken 08, forteller en passasjer til Spaniaavisen.no.

Barnefamilier Spaniaavisen har snakket med klandrer SAS for manglende informasjon.
De skulle egentlig reist i formiddag, men vet at de ikke kommer til Norge for godt ut på dagen i morgen. De vet ennå ikke om de blir innlosjert på hotell eller hva som skjer. Ferieleilighetene er opptatte, så de har ingen ting å reise tilbake til lørdag. Like før klokken 15.30 ble alle passasjerene fraktet med buss fra El Altet til Alicante hvor de blir innlosjert på et hotell til søndag morgen.

Spaniaavisen var i kontakt med SAS og presseansvarlig Tormod Sandstø klokken 15.05, nesten tre timer etter flyet egentlig skulle lettet fra Alicante.

Han visste ingen ting om situasjonen i Spania, og skulle sjekke for å komme tilbake med informasjon.