Arkivet

Kan sette stopper for hundestrender i Torrevieja

TORREVIEJA

Partido Popular (PP) i Torrevieja har hundestrand på programmet, men den nye ordføreren Eduardo Dolón vil studere saken nærmere før han kan si noe sikkert.

Den nye byregjeringen tiltrer 15. juni og de vil se nærmere på vilkårene som er fastsatt for bruken av Cala del Moro-Mal Paso og Punta Margalla, skriver Informacion.

– Vi vet ikke hvilke rapporter og hvilke vilkår som ligger til grunn, sier Eduardo Dolón (PP). Han minner om at åpningen av de to hundestrendene har skapt diskusjon. Han sier at det har vært mye motstand mot strendene, samtidig som mange badegjester ønsker strender hvor de kan ta med kjæledyrene sine.

I tilfellet med Cala del Moro foreligger en rettskjennelse fra februar som tillater hunder på stranden. Dette er imidlertid en foreløpig beslutning i påvente av en folkeavstemning.

Både på Cala del Moro og på Punta Margalla protesterte beboere mot at hunder skulle tillates på disse strendene, på tross av at tillatelsen kun gjelder en del av disse steinete strendene. I opposisjon ga PP støtte til beboerne.

Les mer om:

Nyheter