Kan ikke ta i mot mer hjelp til Ukraina

Leveringssted i Torrevieja med nye åpningstider.

TORREVIEJA

Generalitat Valenciana og Federación Valenciana de Municipios y Provincias (FVMP) informerer om at de tre store mottakssentrene i Alicante-provinsen ikke lenger kan ta imot mer humanitært hjelpemateriell til Ukraina, fordi at lagrene har nådd maksimal kapasitet.

Dette innebærer at Ciudad de la Luz i Alicante ikke lenger kan benyttes som logistikksentrum for alt humanitært hjelpemateriell som Torrevieja kommune samler inn til flykninger i Ukraina. 

Frivillige organisasjoner og bystyret i Torrevieja kommune har derfor bestemt seg for å forandre åpningstidene til mottaket i Torrevieja i Calle Clemente Gosálvez, nr. 24. Men understreker at de ønsker fortsatt å motta humanitært hjelpemateriell, som vil gå til ukrainere som trenger det gjennom institusjonelle kanaler, lokale ukrainske foreninger og til flyktninger som allerede har kommet til Torrevieja.

De nye åpningstidene er:
Mandag til fredag fra klokken 10.00 til 13.00. 

Personer som ønsker å gi donasjoner utenom disse tidene kan ringe telefonnummer 617 18 11 58.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.