Kampanje hedrer helsearbeidere

Over 400 helsearbeidere fra Quirónsalud sine medisinske sentre i Valencia, Alicante, Torrevieja og Murcia deltar i en ny kampanje.

COSTA BLANCA

Direktørene ved Quirónsalud-sentrene presenterer kampanjen «Nuestras mejores caras para cuidar de ti» - Våre beste for å ta vare på deg - for å hedre sine helsearbeidere.

Målet er å markere og vise frem Quirónsaluds helsepersonell etter over et år med pandemien. Dette for å øke bevisstheten i samfunnet ved å fremme viktigheten av verdiene som senteret vurderer som avgjørende i dette yrket.

Direktørene for sentrene i Murcia, Alicante, Torrevieja og Valencia forklarer at en veldig viktig del av helsevesenet er den menneskelige faktoren. Derfor ønsker de å markere den nære, empatiske og menneskelige behandlingen som deres fagfolk praktiserer og står for. 

– Det er de som med sitt kall får pasientene til å føle at de er i de beste hender. Fordi de er profesjonelle og forstår at deres arbeid innebærer å vise menneskelighet, engasjement, jobbe i team og ha forståelse for viktigheten av innovasjon og mye mer. Og derfor ønsker vi å hedre våre helsearbeidere, sier direktørene.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.