Juletreet består av 287 ølflasker

Julen nærmer seg og hos Bar Rosaleda er juletreet allerede på plass, laget av 287 ølflasker.

Terje Aspdahl

Publisert 27. november 2014 10:37

TORREVIEJA

Eier Merete Myhrvold er invitert av bryggeriet Mahou til å delta i deres årlige julekonkurranse. Hennes bar og restaurant er plukket ut sammen med tre andre utesteder for å representere området Costa Blanca sør.

– Vi er plukket ut som en av fire av de som selger mest øl. Så jeg kan vel takke mine «flinke» kunder som er glade i ølet vårt her på restauranten, sier Myhrvold og smiler.

Konkurransen er nasjonal og bilde som skal sendes inn må inneholde et produkt fra produsenten.

– Jeg fikk ideén med juletreet da jeg ble invitert til å delta. Jeg bestilte straks 12 kasser med øl og juletreet består nå av 287 fulle flasker med øl. Det var en utfordring å få det på plass, men nå er jeg kjempefornøyd, sier Myhrvold.

Tradisjonen tro vil Bar Rosaleda arrangere juletrefest 13. dag jul.
– Vi inviterer til skikkelig juletrefest 6. januar. Da skal som kjent julen ryddes bort og juletreet må drikkes opp. Da vet jeg også hvor langt vi kom med vårt konkurransebidrag, sier Merethe Myhrvold.