Julenissen kom sent til Alfaz video

...men så fikk de besøk av selve sjefsnissen - se video her.

Spaniaavisen

Publisert 27. januar 2011 09:23

ALFAZ

Selveste sjefnissen fra Norge, oldermannen i Julenisselauget i Norge, tok turen fra Savalen og Nissesenteret til Alfaz del Sol.  Den Norske Klubben Costa Blanca og Den norske skole Costa Blanca arrangerte nemlig juletrefest. Klubben holdt lokaler, julenisse og en litt forsinket julestemning. Skolen sørget for boller og brus til store og små.

Barna har ikke hatt en så stor opplevelse siden de fikk julepresangene. Tenk, de fikk oppleve en helt ekte julenisse. Hvitt stort skjegg. Langt hvitt hår. Akkurat passe rødmusset i ansiktet og ekte nissebriller. Og for et barnetekke.

Les også: Klar for Grease-musikal – se video

Allerede fra første minutt hadde julenissen barna i sin hule hånd. Med fortellinger og morsomheter. Da den store gjengen inne i den norske klubbens lokaler begynte å gå rundt juletreet, sang både store og små av full hals med på julenissens sanger. Det var like før takplatene reiste seg i lokalene…

Julenissen heter Jan Erik Knudsen når han har på seg vanlige klær og er et menneske. Med store deler av året er han julenisse på heltid. Sist vinter var han til og med på reise til Moskva for å reklamere for Norge og Savalen.

Les også: Alfaz` nye politistasjon åpnet

 – Her i Klubben har det ikke vært gang rundt juletreet med små barn siden i 1971. Da var Klubben oppe i lokalene i El Vikingo. Derfor synes vi det var på høy tid at barna igjen inntok lokalene til Klubben. Dette er noe jeg og Kari-Ann Lithell fra skolen snakket om å gjøre sammen. Men siden julenissen ikke var ferdig med jobbene sine i Norge før langt ut i januar, måtte vi vente helt til lørdag 22. januar før vi kunne ha juletrefesten, sier leder i Klubben, Bjørg Svedbergh.

Se video under