Jula varer helt til påske

Bare spør Margaret Brevik.

Terje Aspdahl

Publisert 21. mars 2013 08:25

TORREVIEJA

Vinneren av Vikingpostens julekonkurranse 2012, Margaret Brevik, har ikke vært innom leiligheten i Torrevieja siden før jul. Nå er hun på plass og har selvsagt mottatt sin velfortjente skinkepremie.

Hun bommet bare med 0,004 gram da hun tippet vekten på juleskinken.

Les også: Vant skinke med rekordtips

Nylig var hun med Vikingposten til slakter RIOS og fikk sin premie. Her fikk hun delt opp premien og vakumpakket den.

– Dette var moro, jeg trodde jo aldri jeg skulle vinne. Jeg var litt engstlig for hvordan jeg kunne ta med den store skinken hjem til Norge, men de skar den opp i passe store biter som jeg tar med hjem i håndbagasjen. Nå har jeg skinke i lang tid fremover, jubler Margaret Brevik.