Arkivet

Jenny Jenssen snart klar med allsang på Costa Blanca


COSTA BLANCA

Artisten gleder seg stort til å synge på nytt for det norske publikummet på Costa Blanca, og lover publikum gjenhør med melodier de garantert kan.

– Jeg skal gjøre en reise i norske og internasjonale slagere, og har plukket melodier som har betydd mye for meg gjennom livet. Repertoaret består blant annet av låter fra artister som Nora Brokstedt, ABBA, Jahn Teigen, Grete Kausland, Beatles og Evert Taube. Og selvfølgelig egne sanger som “Nu må du Pinadø vaske klean dine sjøl!” Jeg liker jo veldig godt å få med noen publikummer på scenen og som kan synge litt med meg, så jeg håper folk er forberedt på det, smiler artisten bredt.

Trenger du leiebil? Gjør et søk her blant en rekke bilutleiere. Gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

Den første konserten finner sted i Sjømannskirken i Torrevieja 3. oktober kl. 19.00, den andre på Alfaz del Sol 6. oktober kl. 16.00 og på Santara Resort, Santa Pola, den 26. oktober kl. 19.00.

– Jeg regner med at det vil bli fin stemning i Sjømannskirken i Torrevieja. Jeg liker dette stedet og det blir nok gjensyn med mange bekjente. Og jeg gleder meg til å opptre på nytt på Alfaz del Sol, denne gangen blir det utekonsert på plassen utenfor servicekontoret, og garantert finvær! Det er første gang jeg opptrer på Santara Resort, så det blir spennende.

Konsertene vil bli kombinert med litt ferie, siden artisten har jobbet i hele sommer.

– Vi har jo hus i Quesada hvor vi føler oss som hjemme, og det er stas å tenke på at jeg kan bruke litt ekstra tid der mellom konsertene. Det har vært et langt år med mye jobbing, og jeg er nettopp ferdig med innspillingen av et nytt TV-program. Men jeg elsker jo å opptre, og ser frem til et nytt møte med det norske publikummet på Costa Blanca. Jeg håper det blir fullt hus og stormende jubel. Velkommen, alle sammen!

Les mer om:

Nyheter