- Jeg har lyst til å bruke mer penger på Reuma Sol

… Jens Stoltenberg var ikke i tvil etter besøket lørdag ettermiddag i Alfaz.

Spaniaavisen

Publisert 16. mai 2009 14:33

ALFAZ
– Reuma Sol er et fantastisk anlegg. En flott plass for nordmenn å oppholde seg. Spesielt de som trenger behandling har godt utbytte av dette. Når barn med revmatisme sier til meg at dette er som å komme i himmelen, får jeg lyst til å bruke mer penger på slike gode formål, sier Stoltenberg.
Les også: – Glad Zapatero vil feire 17. mai med nordmenn
 
Det var en tydelig imponert statsminister Jens Stoltenberg som fikk se hva Reuma Sol har å by på for sine gjester. Og Norges statsminister har en spesiell grunn til å bry seg om hva som skjer på senteret i Alfaz.
 
– Jeg slet selv med revmatiske plager for noen år siden, og vet mye om stive ledd og liknede. Men nå er jeg heldigvis mye bedre. Det dere barn har fortalt meg i dag om hvor flott det er her på Reuma Sol, skal jeg love dere å ta med videre og fortelle dem jeg arbeider sammen med, sier Jens Stoltenberg.
 
Les også: Setter paellarekord under statsministertreffet i Alfaz

Statsministeren kom cirka en time forsinket til besøket på Reuma Sol. Sammen med kona Ingrid Schulerud, Norges ambassadør i Spania og flere andre prominente personer brukte han litt over en time på Norges største utenlandske helseforetak.