Jazzfestivalen i Alfaz del Pi har startet

Feirer 20-årsjubileum i år - slik er programmet.

Spaniaavisen

Publisert 8. september 2014 09:58

ALFAZ DEL PI

Jazzfestivalen i Alfaz del Pi arrangeres i år for tyvende gang. Fredager og lørdager ut september kan store og små nyte levende og fengende jazzmusikk i Alfaz.

De fleste konsertene foregår utendørs i sentrumsgatene og er gratis. Så her er det bare å møte opp å være med på «jazzfesten». Den første konserten var lørdag i gaten Federico García Lorca med "AAM BIG BAND".

De neste konsertene er: Lørdag 13. september klokken 22.00 i hagen til Etnografisk Center “Familia Such Devesa” i gaten Baldons. Konserten er med "Chameleon Jazz". Gratis inngang. 

Fredag ​​19. september. Klokken 18.00 i Casa de Cultura. "Peque Jazz" – pedagogisk workshop for de yngre av professor Andrés Juan Arbona. Gratis inngang. 

Fredag ​​26 september, klokken 22.00 i Casa de Cultura. Jazz og flamenco show med “THE BvR FLAMENCO BIG BAND” En ung gruppe ledet av den anerkjente nederlandske musikeren og komponisten Bernard Van Rossum, som har gjort suksess i Tyskland, Polen, Russland, Finland, Baltikum, Serbia, Kroatia, Skottland, England og USA. Inngangpris 10 euro.

Lørdag 27. september klokken 22.00 utenfor Restaurante Ritz ved strandpromenaden i Albir i Cap Blanc-området. Gratiskonsert med "JAZZ GOES Ritz".