Inviterer hobbykokker til en real matduell

Det skandinaviske senteret Gallerian i Torrevieja går nye veier for å trekke folk. Nå inviterer de til matduell mellom hobbykokker.

Terje Aspdahl

Publisert 24. februar 2011 08:23

TORREVIEJA

– Vi vil forsøke å skape flere sosiale aktiviteter blant skandinavene. Mat er alle opptatt av, det engasjerer uansett hvor du kommer fra. Nå trenger vi 20 amatørkokker til å konkurrere om hvem som lager den beste dagens rett i restauranten her på senteret, sier senterleder Hassan Mirzakhani til Vikingposten.

Det er gjestene som avgir poeng etter hva de synes om maten. Dette vil foregå tre dager i uken. Tre av 20 med høyest poengsum vil gå til en finale. I finalen vil det være både spisegjester og profesjonelle kokker som kårer vinneren.

Les også: Vil ha norsk sykkelbase på Costa Blanca

Og senterlederen varsler flere aktiviteter utover våren.
– Vi har fra før Sigrids sanggruppe. De synger her hver mandag fra 15.30 – 18.30. Vi har også planer om å få i gang et standup show. Da også med amatører som kan få prøve seg på en slags scene. Hensikten er å prøve å skape et levende og sosialt senter. Så har du en kokk i magen er bare å ta kontakt på senteret, sier Mirzakhani.

Bli venn av Vikingposten og spaniaavisen.no på Facebook her

Vinneren får en tur av senterets reisebyrå for to personer til et av de mange vindistriktene i Spania.