Internasjonal ungdoms­leir i Benidorm

Tilbake til det normale etter pandemien.

BENIDORM

Den femte ungdomsleiren «Lions Costa Blanca Camp» har allerede startet, et initiativ organisert av Lions Club i Benidorm og kommunene Alfaz del Pi og Teulada-Moraira i samarbeid med andre klubber i Spania. 

Byrådet i Alfàz del Pi gir støtte det støtte i ytterligere ett år til dette initiativet som i år nå kommer tilbake til det normale etter opphold forårsaket av pandemien. 

Tjue ungdommer mellom 18 og 22 år, fra 20 forskjellige land, deltar på denne leiren som varer til 14. august. Det er et initiativ som gir dem muligheten til å bli bedre kjent med Spania og å være sammen med unge mennesker fra hele verden.

Som vanlig er det planlagt et omfattende program med besøk til ulike steder i Valencia som skiller seg ut med sine kulturelle, historiske og miljømessige særegenheter. Leiren, basert i Benidorm, inkluderer besøk til byer som Alicante og Valencia og også til de viktigste turistattraksjonene på Costa Blanca blant annet naturparken Serra Gelada og fyret i Albir og naturområder som Callosa d'en Sarrià og dens Fonts de l'Algar.

Også kulturelle aktiviteter, inkludert et besøk til El Castell i Guadalest og adgang til museer som Marq eller Villa Romana i Albir. En av de planlagte aktivitetene er også en kajakktur for å oppdage Serra Gelada naturpark fra havet.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.