Interiørbutikk flytter og pusser opp

CB Håndverk & Interiør i Alfaz har fått nye lokaler.

Spaniaavisen

Publisert 9. juni 2011 08:33

ALFAZ

– Nå har jeg fått store og trivelige lokaler. De er lyse og fine, og i tillegg ligger jeg mye mer sentralt enn tidligere. Dessuten er også lokalene mye billigere å leie enn de gamle. Egentlig en skikkelig vinn–vinn-situasjon for CB Håndverk & Interiør, sier daglig leder og eier Borghild Litleskare til Vikingposten.

Den driftige damen har drevet med interiør og søm siden 1989. I Spania har hun holdt på siden 2000. Helt på egenhånd var hun ikke før i 2007. Og nå har hun til og med fått sine egne lokaler hun kan sette sitt preg på.

Vil du ha flere kunder? Få en oppføring i vår veiviser til næringslivet på Costa Blanca her

– Her har jeg store vinduer som er fine til utstilling. Vi ligger vegg-i-vegg med den elektriske butikken Bertomeu, noen meter nede i gaten i forhold til Correos. Vi ligger riktignok bak den elektriske butikken, men folk kommer fint til å finne oss. Jeg åpnet dørene her 1. juni, men på denne tiden av året er det stille, forteller Borghild.

Hun har også fått seg ”leieboer”. Norstil skal også holde til i de samme lokalene. Norstil er en av mange som flytter ut fra Alfaz del Sol for tiden.

Les også: Tomten klar for den norske klubben i Alfaz

– Jeg har hatt lageret til Norstil selv om de har hatt butikken i Alfaz del Sol. Men nå har vi fått alt på en plass. Hos oss kan man få alt fra møbler til gardiner og stoff, maling, peiser, ventiler, mobiltelefonabonnement og forskjellige pynteting til boligen. Vi selger faktisk veldig mange abonnement for MasMovil etter hvert. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen i nye lokaler, sier Borghild Litleskare.