Inntar Spania med trekkspilltoner

Lindesnes Trekkspillklubb på 10 dagers turné til både Costa Blanca og Costa del Sol.

Spaniaavisen

Publisert 14. oktober 2009 14:23

COSTA BLANCA

Denne helgen setter 52 mennesker fra Lindesnes Trekkspillklubb seg på flyet til Spania. De første fire dagene skal musikantene tilbringe på Costa Blanca. De skal ha konserter i sjømannskirkene i Villajoyosa og Torrevieja.

– Vi skal først være med på gudstjenesten i Minnekirken og spille litt der søndag formiddag, men selve hovedkonserten blir søndag kveld. Mandag har vi fri, mens tirsdag er det ny konsert i sjømannskirken i Torrevieja. Onsdag setter vi kursen sørover til Costa del Sol. I dagene etterpå skal vi ha konsert i sjømannskirken El Campanario (Malaga), besøke Gibraltar og ellers kose oss helt syd i Spania, forteller reiseleder og musiker Kåre Rosseland.

– Hvorfor drar dere til Spania?
– Vi hadde en konsert i vår hjemme i Lindesnes kommune. Der var det representanter for ledelsen i Sjømannskirken i Norge. De mente vi burde ta en tur til noen av sjømannskirkene i utlandet, og da er det Spania som er lettest å reise til for å besøke flest mulig nordmenn. Selv om vi skal spille i kirker kommer det til å bli mye sprell fra oss, sier Rosseland til Vikingposten.