Inger med ny kunstutstilling i Guardamar

Denne helgen.

Terje Aspdahl

Publisert 31. oktober 2013 09:54

GUARDAMAR

For tre år siden, høsten 2010, debuterte svenske Inger Blomberg som kunstner på strandgalleriet i Guardamar. Til helgen er det på tide med en ny utstilling.

Det kom godt over 100 personer på Inger Blomberg sin første utstilling i 2010. Nå håper hun mange vil komme innom.

– Jeg ble overrasket over hvor mange som tok turen til min aller første utstilling den gangen, men de fleste hadde nok lest om meg og utstillingen i Vikingposten og det var nok med på å øke oppmerksomheten rundt min første utstilling noen sinne. Og det var etter 30 år som hobbymaler, sier Inger Blomberg til Vikingposten.

Siden den gang har hun utviklet seg og nå er det ikke kun oljemalerier på duk hun har å vise frem.

Les også: De fant sitt drømmested i Alteas gamleby

– Jeg har gått noen kurs hjemme i Sverige og hatt tid til å videreutvikle meg. Nå har jeg også akryl, collage og papir blandet med akrylmaleri jeg vil stille ut. Jeg vil stille ut cirka 20 akryl- og oljemalerier og cirka 20 akvareller, sier Blomberg.

Strandgalleriet i Guardamar har en perfekt belligenhet og egner seg utmerket for utstillinger.

– Jeg kan bare håpe det kommer like mange som i 2010. Jeg serverer Cava og noe å bite i. Så håper jeg på like flott vær vi har hatt i hele høst. Alle er hjertelig velkommen. Utstillingen varer fra fredag 1. til søndag 3. november, klokken 11 til 16 alle tre dagene, avslutter Inger Blomberg.

PS! Du finner strandgalleriet ved El Momcaio-stranden i Guardamar.