Inger Lise åpner hjemmet for nytt håndverksmarked

Har 16 utstillere med på laget.

Spaniaavisen

Publisert 24. september 2015 05:59

ALBIR

Lørdag 3. oktober inviterer den norske keramikeren Inger Lise Myrstad igjen til sitt årlige håndverksmarked i sitt hjem i Albir.

Markedet, som i år arrangeres for 12. gang, er blitt veldig populært blant nordmenn og er meget godt besøkt. I fjor var rundt 500 personer innom.

– Jeg setter stor pris på at så mange tar turen hit hvert år. Markedet har vært bra besøkt fra jeg startet opp og det er jeg veldig glad for, sier Inger Lise Myrstad til Vikingposten.

I år er det 16 utstillere som deltar. De fleste har vært med tidligere. Men det har kommet noen nye til som skal vise spennende og flotte arbeider som kurvpynt, patchwork og sko.

Frisør, forsikring eller flyttebyrå? Du finner hjelp og telefonnumre i vår bransjeguide her

Myrstad skal selv stille ut over 100 keramiske arbeider og hun viser blant annet veggdekorasjoner, utelys, kopper, fat og boller. Hvert år presenterer hun nye arbeider, men annerledes fra tidligere år er bruken av nye farger. 

Hvorfor arrangerer du dette markedet?
– Jeg synes det er veldig givende å møte mange hyggelige mennesker som er interessert i kunsthåndverk og ikke minst samarbeidet med utstillerne. Vi storkoser oss gjennom hele dagen og stemningen er alltid på topp.

Håndverksmarkedet åpner klokken 12.00 og varer til 17-tiden. Her får man kjøpt blant annet keramikk, håndlagde glass, sølvsmykker, heklede tepper, sko med mere. 

Det vil også bli mannekengoppvisning av Runa skinnbutikk i Alfaz del Pi og presentasjon og salg av forskjellige produkter, samt gratis servering av paella, øl og vin.