Ingeborg med Spanias første iPad i Alfaz

Kjøpte supermaskinen under lanseringen i USA 3. april.

Spaniaavisen

Publisert 16. april 2010 06:43

ALFAZ

Ingeborg Skulstad i Alfaz har sikret seg en iPad lenge før maskinen lanseres i Europa. Hun og mamma Kjersti kjøpte hver sin iPad da de var i USA i begynnelsen av april.

I Apple Store sin butikk i San Francisco ble de unike maskinene kjøpt inn. På grunn av stor etterspørsel i USA kommer ikke iPad til å bli lansert i resten av verden før tidligst i slutten av mai.

– Vi kjøpte to av de 300.000 første iPadene som ble solgt i hele USA denne dagen. Kule maskiner, men jeg savner å kunne laste ned Adobe Flash Player for å kunne spille alle spillene jeg har på min bærbare PC. Dessuten kan du ikke ha oppe så mange program på samme tid på iPaden. Den erstatter ikke en PC, men er bra for å se filmer, surfe på Nettet og høre på musikk med. I tillegg er den veldig rask og så har den lang batterikapasitet. Jeg tror min varer ti timer uten jeg trenger lade den, sier Ingeborg Skulstad til spaniaavisen.no.

I Spania kan du ikke regne med å få iPad i butikkene før mot slutten av mai. De tre store mobiloperatørene Telefonica, Vodafone og Orange kommer alle til å selge iPad.

Men man må vente til slutten av mai før man vet hvor mye de kommer til å koste i Spania.