Imponerende elevkonsert i Sjømannskirken

Ni elever ved den norske skolen i Rojales imponerte de nesten 200 fremmøtte på visekvelden i sjømannskirken.

Terje Aspdahl

Publisert 15. mars 2012 07:45

TORREVIEJA

– Dette var en utrolig artig opplevelse. Vi la merke til at mange tok til tårene under konserten. Det betyr vi har gjort et sterkt inntrykk på de fremmøtte, sier to av elevene, Alexandra Kensland Letelier og Andrine Skammelsrud til Vikingposten.

Musikklærer ved DNSR, Frode Farstad, håpet i det lengste at det ville bli mange ukjente fjes under elevenes visekveld i kirken på La Siesta. Og i kirken får man ofte ønsket oppfylt…

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Dette var akkurat hva vi håpet og ønsket. Vi ser det er langt flere her enn bare foreldre og foresatte. Vi er kjempefornøyd og jeg er stolt av elevene mine, sier Frode Farstad.
Han hadde god grunn til å være stolt. Elevene leverte en flott konsert, ga alt, og ristet nervene av seg underveis. Publikum svarte med trampeklapp etter endt konsert.

Av de ni elevene som deltok var det åtte jenter og kun en gutt. Markus Lundberg var eneste hane i kurven tirsdag kveld.
– Første gang jeg opptrådte var under skolens 20-års jubileum i fjor høst.
Jeg var utrolig nervøs før vi startet. Da jeg ble spurt om å være med på visekvelden var jeg veldig usikker, men nå er jeg bare glad. Dette var morsomt, sier Markus Lundberg.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Sjømannsprest Dag Magnus H. Havgar var også full av lovord etter siste strofe var sunget.
– Dette var flott og jeg håper dette kan bli en tradisjon. Er det noe jeg må trekke frem spesielt er det Markus Lundberg. Han viser stort mot ved å stille opp som eneste gutt. Imponerende, sa Dag Magnus H. Havgar.

Vikingposten må bare stille seg i rekken av beundrere. Dette var meget godt levert av en gjeng glade elever. En stemningsfull visekveld med proffe amatører fra Den norske skolen i Rojales.