If klar med forsikringer i Spania

Christian Lindal blir representant for to forsikringsselskap.

Terje Aspdahl

Publisert 3. desember 2010 10:18

ROJALES

Lindal Assuranse i Quesada er blitt eksklusiv representant for If og Europeiske på Costa Blanca. Nå kan nordmenn med feriehus i Spania forsikre det i Norge.

– Hensikten er i hovedsak å treffe markedet for fritidsbolig i utlandet, som det er en mengde av på Costa Blanca. If er eneste selskap som kan forsikre utenlandske feriehjem på norske vilkår og med skadebehandling på norsk. Via Europeiske kan også de godt voksne sørge for at barnebarn og oldebarn er forsikret når de er med til feriehjemmet, sier Christian Lindal til Vikingposten.

Han er 37 år og utdannet økonom. Lindal har 15 års erfaring med forsikring fra Norge før han nå flyttet med familien til Spania.

– Vi ønsker å komme i kontakt med de som allerede er kunder, og de som ønsker å vite hva If og Europeiske kan tilby. Vi tar gjerne en gjennomgang av alle forsikringsbehov, både ting og personer som er hjemme i Norge, samt det som er i utlandet. Eneste forutsetningen er at kunden er folkeregistrert og fast adresse i Norge. Vi holder til i Cuidad Quesada utenfor Torrevieja, men kommer gjerne på hjemmebesøk. Bare ta kontakt, oppfordrer Christian Lindal.