I nye lokaler etter flyttesjau

Dan og Kirsti Selin har flyttet ut fra senteret Gallerian og er på plass på El Paraiso og i bygningen restaurant Danmark leier ut.

Terje Aspdahl

Publisert 4. mai 2017 08:24

TORREVIEJA

Mandag var første dag i nye lokaler etter en kort oppussingsperiode.

– Det har tidligere vært et supermarked her, og derfor er det blant annet et stort kjølerom her. Det var en av flere grunner til at vi flyttet ut etter mange år på det skandinaviske senteret Gallerian, sier Dan Selin (64) til Vikingposten.

Det meste et på plass for det lille supermarkedet.

– Vi er litt provisoriske i oppstarten. Men jeg er ganske fornøyd med hvordan vi har fått organisert butikken. Jeg flytter stadig på enkelte varer for å optimalisere plasseringen for de forskjellige varegruppene, sier Kirsti Selin. Her blir det mer kompakt enn lokalene vi disponerte på Gallerian.

Plasseringen av forretningen mener ekteparet er ideell.

– Vi er klar over at mange skandinaver er på tur nordover for sommeren. Og derfor er det først til høsten vi får se om effekten av flyttingen blir som ønsket. Her har vi ingen konkurrenter i nærheten. Samtidig er det mange skandinaver som har leiligheter her i nærmiljøet vårt som de benytter vinterhalvåret. Det er en klar fordel. Det er også mange briter og belgiere som allerede har vært innom, sier Selin.

– Vi har også en betydelig lavere husleie her enn de 3600 euroen vi hadde tidligere. Men nå tarvi et år av gangen, så får vi se hvordan det ligger an om et års tid, avslutter 64-åringen.