I kveld forsvarer han boksetittelen på hjemmebane i Torrevieja

Ny boksegalla med norske innslag.

Terje Aspdahl

Publisert 4. april 2014 08:37

TORREVIEJA

Torreviejas hjemmefavoritt og halvt «norske» Emiliano Casal skal forsvare sin spanske tittel i profesjonell lettvekt under boksegallaen i kveld.

Emiliano Casal, med norsk kone og sin norske trener Ulf Johansen, skal i ringen for å forsvare sin spanske tittel i profesjonell lettvekt for siste gang fredag.

– Dette blir tredje og siste gang vi skal hente hjem denne tittelen. Etter kampen, som vi selvsagt regner med å vinne, satser vi mot resten av Europa og Europamestertittelen, sier trener Ulf Johansen til Vikingposten.

Les også: I gang med tapas-ruten i Torrevieja

Det blir flere internasjonale kamper i idrettshallen Pabellon Cecilio Gallego fredag. Men hovedkampen er det Emiliano Casal og tidigere olympiabokser og juniormester Juan Carlos Lopez som står for.

– Jeg er spent og jeg har store forventninger til kampen. Jeg har ikke bokset i Torrevieja siden 2007. Jeg gleder meg, og håper mange vil ta turen og gi meg et ekstra dytt mot en ny seier, sier Casal.

De to foregåenede tittelkampene i samme vektklasse endte begge med knock out for Casal. 

Dørene i Pabellon Cecilio Gallego som er en del av idrettsanleggene i Torrevieja, åpner klokken 20 og kampene starter klokken 20.30. Billettprisen er fra 10 til 50 euro. Den dyreste er VIP-billett med servering. 

Du får også gratis inngang på billetten til nachspiel på nattklubben LOVE fredag kveld.