I gang med Syng og dans-sesong i Torrevieja

...men noen endringer er det.

Terje Aspdahl

Publisert 11. oktober 2012 05:57

TORREVIEJA

Det er også samme adresse for det populære arrangementet ”Syng og dans”. Men nå er lokalene som tidligere var restaurant Los Arcos og La Rustika, blitt kinesisk og har fått navnet Restaurante Fu.

– Vi har valgt å fortsette våre arrangementer her. Lokalene er perfekte for våre sang- og dansekvelder. Etter oppussingen synes jeg lokalene er blitt mye flottere enn før. Og vi har fått til en avtale med den nye eieren om at vi fortsetter som før. Det innebærer vi fortsatt serverer en enkel rett, selv om restaurantens meny er totalt forandret. Etter første arrangementet er vi optimistiske for fortsettelsen. Vi har tatt opp noen småting som daglig leder Luisa har lovet å rette på, sier primus motor Nils Tommy Lefsaker til Vikingposten.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Syng og dans med oss sitt første arrangement for sesongen trakk cirka 70 personer. Et tall som Lefsaker vet vil øke.

– Vi har hatt fra 60 til 350 deltakere. Men vi har satt en øvre grense på cirka 200 deltakere. Er det flere enn det kan vi lett miste oversikten. Det blir trangt i lokalene, og det tar for lang tid med bespisningen. Men det er bare å melde seg på. Ved vårt neste treff vil ”Seniorsaken Spania” ta opp noen temaer som kan gjelde oss pensjonister i Spania. Som å få sykehjemsplass i Spania om man skulle trenge det, sier Lefsaker.

Daglig leder ved Restaurante Fu, Luisa, ønsker arrangementer av typen syng og dans velkommen.

– Vi har pusset opp omtrent hele bygningen og kan ta i mot arrangementer av store og små slag. Bare kom innom, oppfordrer Luisa.