I gang med ny multisportbane

Denne uken begynte arbeidet med den nye multisport-banen i parken «el Parque Central de Varadero» i La Nucía.

LA NUCIA

Samtidig innledes arbeidene for å forbedre tilgang og belysning i dette kommunale grøntområdet. 

Tiltaket representerer en investering på 60.000 euro og er subsidiert av planen «el Plan Más Deporte» - mer sport - fra provinsrådet i Alicante og La Nucía kommune. 

Det skjer etter en forespørsel fra beboerne i området som etter omfattende bruk av grusbanen i området ba byrådet i La Nucía om en ny idrettsbane. Beboerne ble lyttet til og grusbanen blir nå erstattet med en idrettsbane med dekke og overflate laget av harpikser lik de som eksisterer i andre urbanisasjoner.

– Vi vil ivareta forespørsler fra våre innbyggere. Siden åpningen av denne parken har grusbanen blitt mye brukt spesielt av unge mennesker. Av den grunn får urbanisasjonen nå en ny idrettsbane for å kunne spille både basketball og fotball. Vi vil også forbedre tilgangene og belyse den fremtidige idrettsbanen, så vel som rekreasjonsområdet med rasteplasser og sykkelområdene i denne parken, sier Bernabé Cano, ordfører i La Nucía.

Denne multisportbanen vil bli laget på den nåværende grusbanen. Etter utgravningen vil det bli lagt en avrettingsmasse med asfaltagglomerat som skal påføres i fire lag med sportsbeleggharpikser. Når overflaten er konsolidert fortsetter arbeidet med å male og merke og deretter installering av sportsmøbler. Til slutt vil omkretsgjerder og lysstolper satt opp. 
Arbeidet har en utførelsesperiode på to måneder og vil være ferdig før slutten av året.

Idrettsbanen, rasteplassen og sykkelområdet i parken vil da bli opplyst. En fontene vil bli installert og parkens tilgang for fotgjenger fra Carrer Sorell vil bli forbedret. 

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.