I gang med gastronomisk uke i Villajoyosa

Fra fredag 5. til søndag 14. september - mye fisk på menyen.

Spaniaavisen

Publisert 4. september 2014 18:13

VILLAJOYOSA

«Setmana de l’arròs» arrangeres for fjerde gang i Villajoyosa. Under hele uken tilbys tradisjonelle spanske risretter. 12 restauranter deltar hvor alle tilbyr en meny med ris som hovedrett for 18 euro. To av hovedrettene som tilbys er risotto med breiflabb, blekksprut, gresskar, hvitløk og artisjokk og torsk med ris, blomkål, bønner og rød pepper.

Det er handel og turistnæringen i Villajoyosa som står bak arrangementet. «Setmana de l’arròs»er en del av prosjektet “La Vila Gastronómica” som har som hensikt å fremme ulike kulinariske aktiviteter som gjenspeiler matkulturen i byen. Dette for å gjøre den bedre kjent for innbyggere og tilreisende.

De 12 restaurantene som deltar er; Hogar del Pescador, La Marina, Club de Tennis by El Pósit Club Náutico, El fogón de Gonzalo, Casa Elordi. Zerca, Hogar Playa, Miramar, Sant Pere, La Taberna Tres14net og Taverna Valenciana El Pósit.