I dag er det sesongstart for "nye" Terra Mitica video

Skal ha åpent 170 dager i år - tilbyr helt ny park etter gigantinvestering.

Spaniaavisen

Publisert 5. april 2011 12:52

BENIDORM

Fornøyelsesparken nord i Benidorm tar mål av seg til å bli selve lokomotivet i turistindustrien i badebyen. Og nå lover Terra Miticas nye ledelse at ventetiden ved attraksjonene ikke skal overskride ti minutter. Tidligere har man ventet opp mot 45 minutter midt i høysesongen.

Parken mener de skal klare den korte ventetiden fordi de har effektivisert inn- og utgangene av attraksjonene. Eierne av Terra Mitica, Aqualandia-gruppen, har investert sju millioner euro foran årets sesong.

Les også: Terra Mitica er best i test

Mesteparten for å gi skygge over gangveier og oppholdsplasser, men også i nytt vannavkjølingsanlegg til gjestene. Det nye utstyret gjør det mulig å senke temperaturen inntil fem grader flere steder.

På en pressekonferanse i går fortalte direktør Joaquín Valera at besøkende kommer til å oppleve en helt ny park. Med gigantinvesteringen tar Terra Mitica mål av seg å bli en av de tre beste temaparkene i verden.

Målet er å klare en million besøkende i løpet av ett år.  

PS! Direktøren sier også at ambisjonene er å bygge et hotell på anlegget. Valera anslår at det kan skje i løpet av to-tre år.

Se noe av hva Terra Mitica har å tilby for store og små i videoen under