Hun blir Alfaz del Pis nye sportsambassadør video

Kommunen sponser bodyfitness-utøveren Evie Madsen.

Spaniaavisen

Publisert 23. september 2009 18:47

ALFAZ

Evie Madsen er blitt enig med ordfører Vicente Arques (PSOE) og Alfaz del Pi om en stor sponsorkontrakt. Til gjengjeld skal ”La Vikinga” representere kommunen i store og små sammenhenger.

Les også: Evie ble nummer to i spansk mesterskap

– Synd vi ikke har ”fått tak i” Evie Madsen tidligere. Hun kommer til å bli en glimrende ambassadør for kommunen vår, og hun skal selvsagt være med i teamet vårt av eliteidrettsutøvere. Fra før har vi utøvere i toppen av nasjonale mesterskap i sjakk, motorcross, vektløfting, hangglidning og
taekwondo. Nå får vi i tillegg Evie som allerede har hevdet seg i både spansk mesterskap og ikke minst i verdensmesterskap. I år vil vi kunne hjelpe henne med utstyr og slikt til de to konkurransene, men til neste år vil hun få ”lønn” fra kommunen, sier ordfører Vicente Arques til Vikingposten.

Les også: Fikk Simone på beina

Det er Elisabeth Marandi som har tatt initiativet til avtalen med ”La Vikinga”.

– Vi i kommunen er veldig glade for å ha fått tak i en så flott ”ambassadør”. At Evie er utlending og i tillegg snakker spansk flytende og representerer Spania er bare helt perfekt for Alfaz del Pi, sier Elisabeth Marandi, som er ansatt av PSOE i kommunen.

Hovedpersonen selv, ”La Vikinga” er strålende fornøyd med å ha fått tak i en hovedsponsor – som attpåtil er kommunen hennes.

– Denne avtalen hjelper meg både med det økonomiske men ikke minst også med motivasjonen for videre satsing. Til neste år kommer jeg inn i budsjettene deres og vil nyte godt av en kommune som virkelig satser på idrett. Nå skal jeg virkelig satse videre. I og med at jeg sto over vårsesongen, og bare konsentrerte meg om å perfeksjonere muskelmassen, er jeg i tidenes form foran det spanske nasjonale mesterskapet i Huelva om tre uker.

Evie Madsen går selvsagt på scenen for å vinne, men tror vinnersjansen er større i VM om snaut fire uker.  – Du vet, spanjolene liker damene litt tynnere enn jeg er, sier Evie Madsen og smiler bredt. 

►►Se Evie i fjorårets spanske mesterskap under her.