Humorshow og visekonsert på sjømannskirkene

I Torrevieja og Albir.

Spaniaavisen

Publisert 26. september 2013 09:38

COSTA BLANCA

I høst besøker komikerene “Han Innante” (alias Torolf Nordbø), “Farbror Luddvald” og “Rockvald” (alias Geir Normark) sjømannskirken i Torrevieja tirsdag 8. oktober og sjømannkirken i Albir søndag 13.oktober. De skal holde humorshow med stand-up og musikalsk humor.

Etter humorshowet har de to karene en vise-, country- og blueskonsert med egne og andres viser. Showene deres inneholder folkelig verbal humor, parodier og sanger. Showet passer for alle aldersgrupper.

Finn hjelp i vår bransjeguide her – en veiviser til næringsdrivend på Costa Blanca

«Han Innante» med venner har hatt fire revyturneer i Sør-Norge med til sammen 80 000 solgte billetter. De har også vært med i flere programmer på NRK TV og gitt ut fem CD-er og fire DVD-er med mye humor, både standup og musikalsk galskap.

Vinteren 2014 er Nordbø med i nytt TV-program med Tore Strømøy på NRK TV som handler om kjente artister, sanger og steder i Norge.

Sjømannskirkene har et aktivt program i høst. Fra ukentlige faste aktiviter som gudtjenester, småbarnstreff, ungdomsklubb, fjellturer m.m arrangerer de også konserter.