Humorshow med Terje Sporsem i kveld

Fremdeles mulighet å skaffe billetter til showet på Hotel Sun Palace klokken 21.00.

Spaniaavisen

Publisert 29. august 2014 18:05

ALBIR

Spaniaavisen møtte Terje Sporsem et par timer før showet starter på Hotel Sun Palace i Albir.

Til nå er det solgt 80 billetter billetter og det er fremdelse mulig å sikre seg billetter til den eneste forestillingen Sporsem holder i Albir. Billetter selges i informasjonsskranken på hotellet helt frem til showet starter klokken 21.00 og koster 25 euro. 

– Det er fantastisk å være her. Min familie har bodd i Spania og det er gøy å være her på jobb. I dag har jeg brukt mye av tiden til å skrive nye tekster til kveldens show. Jeg er i en prosess hele tiden og fanger opp nye situasjoner hvor enn jeg ferdes som jeg benytter i mine show. Temaet i kveldens forestilling handler litt om nordmenn i Spania. Jeg vet ikke hva som skjer i løpet av kvelden fordi jeg liker å improvisere og det er like spennede hver gang.

Neste forestilling er lørdag klokken 21.00 på Bull no 6 i Punta Prima i Torrevieja.