«Hulken» møter serbisk bokser i Murcia

Arild Haugens neste motstander i bokseringen blir Sejfula Berisa fra Serbia.

Spaniaavisen

Publisert 25. januar 2010 14:02

TORREVIEJA

Haugen er i Torrevieja og trener sammen med Ulf Johansen. Hulkens andre kamp som proffbokser blir mot serberen Sejfula Berisa. Det ligger an til å bli en overkommelig oppgave for «Hulken». Trolig møter han det man kan kalle et slaktoffer ifølge Avisen Agder. Kampen går 26. februar i Murcia.

Berisa er 29 år gammel, og står oppført med 26 kamper. Av disse har han tapt 18, hvorav fem på knock out. Han har seks seire (en på knock out) og to uavgjorte kamper.

Les også: Klar for ny proffkamp i Murcia

– Dette er en motstander som bør passe Arild. Det gikk fint i den første kampen. Så får vi se om det blir enda en seier, sier manager Tor Krageboen til Avisen Agder.

Berisa debuterte med seier i proffsammenheng i mai 2000. Hans første tap kom i kamp nummer tre, da han tapte på teknisk knock out. Han har tapt sine seneste åtte kamper — hvorav syv på teknisk knock out.

– Det høres ut som om dette er en mann Haugen bør kunne slå?
– Ja, det er selvsagt meningen. I starten av karrieren er det alltid godt og viktig å vinne til å begynne med. Det gikk jo over all forventning i debuten da Arild slo motstanderen i gulvet etter 45 sekunder.

Les også: Hulkens slaktoffer var håndplukket

Etter debutkampen i Valencia kom det frem at Haugens motstander nærmest var håndplukket av teamet. Det er også den kommende motstanderen.

– Det vil jo være helt feil å sette Arild opp mot noen av verdens beste boksere på dette tidspunktet. Motstanden kommer forhåpentlig til å bli