«Hulken» debuterer i Spania

11. desember får Arild ”Hulken” Haugen sin proffdebut som bokser i Valencia.

Spaniaavisen

Publisert 12. oktober 2009 14:56

TORREVIEJA

Motstander er ennå ikke funnet, men promotor Ulf Johansen i Torrevieja lover en tøff kamp for eleven sin.

– Det var meningen at Arild (Haugen) og Anna Ingman skulle ha bokset på et stevne i Benidorm 28. november, men vi mistet hovedkampen vår i det stevnet, og dermed måtte vi finne en alternativ løsning. Alt gikk i orden i og med at vi fikk med våre boksere i et lokalt storstevne i Valencia. Det er snakk om et TV-overført stevne i den store Valencia-regionen, så jeg ser virkelig fram til dette, sier promotor Ulf Johansen til NTB.

Les også: Vil bygge Europas største boksegym i Torrevieja

Han kommer til å sette Hulken opp i en firerunderskamp.

– Dette blir debuten hans, og han kommer til å få en utfordring. Vi må finne en motstander til ham som er teknisk god for at det skal være noen vits. Vi kommer i hvert fall ikke til å sette ham opp mot «en full sjømann». Hulken er stor og slår hardt. Derfor er det ingen vits i å sette ham opp mot en som ikke kan bokse, for en uerfaren bokser vil falle med en gang han blir truffet, og det har ingen hensikt, sier Torrevieja-treneren.

Les også: Skal hjelpe Anna på boksetronen

Han sier at svenske Anna Ingman, som kan bli en framtidig utfordrer til Cecilia Brækhus, skal ut i sin første åtterunderskamp på det samme stevnet. Foreløpig er ingen motstander klar for henne heller.