Hotel Cap Negret i Altea totalrenoveres

Har store planer.

Spaniaavisen

Publisert 29. oktober 2015 06:54

ALTEA

Altea-hotellet stenger nå for vinteren. Etter en ombygging og oppgradering skal det fremstå som et firestjerners hotell som satser på internasjonal turisme.

Hotel Cap Negret er et sjarmerende hotell som ligger ved stranden med gangavstand til sentrum og gamlebyen i Altea. I 40 år har det vært et kjent og kjært hotell i området, spesielt for spanske turister. Alle 244 hotellrommene har havsutsikt og det serveres buffet med tradisjonelle spanske retter både til frokost, lunsj og middag. Hotellet har et flott bassengområde med utsikt mot havet. 

Hotellet blir nå stengt frem til 7. mars på grunn av totalrenovering. 

Markedssjef Alejandro López sier til Vikingposten at de nå ønsker å satse mer på internasjonal turisme samt å heve standarden. Det vil bli bygget en helt ny resepsjon med utsikt mot havet, ny kafé og bar i det nåværende resepsjonsområdet og fem nye konferanserom, samt at hotellrommene pusses opp og uteområdet oppgraderes og eksteriøret forskjønnes.

Leiebil i Spania eller Skandinavia får du rimelig her – gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

– Et 40 år gammelt hotell trenger oppussing, hvis ikke blir vi tapere i dagens marked. Vi ønsker å rette oss mer mot det internasjonale markedet og spesielt det skandinaviske med fokus på sport, fritid og kultur. Vi kommer blant annet til å etablere en sykkelpark med sykkelutleie og tilbud om guidede turer, forskjellige type dagsuflukter med guide i området og flere aktiviteter for voksne og barn enn vi har i dag her på hotellet. Som for eksempel morgentrim, karaoke og leker for barna, sier Alejandro López.

López sier også at hotellet fra og med 7. mars neste år vil holde åpent hele året. I de senere årene har det vært stengt fra slutten av oktober til begynnelsen av februar. 

– Hovedformålet er å fylle hotellet hele året og det tror vi det er marked for. Altea er et yndet turiststed spesielt om sommeren, men området har mye å by på også utenom turistsesongen. Derfor legger vi til rette for nye utflukter, ekskursjoner og aktiviter. Og vi har en stor fordel fordi hotellet ligger sentralt med buss- og togtilbud til blant annet Alicante «rett utenfor døren» slik at det er enkelt å komme til og fra flyplassen, sier markedssjefen.

– Vi kommer også til å markedsføre oss som et konferansehotell da vi vil få plass til mer enn 500 personer i våre nye konferanselokaler og kommer også til å satse ytterligere på private arrangementer og selskaper. Vi skal tilby et enda bedre produkt til en bra pris.